Copyright © RM-drevo 2014 | Created by ITMedia

Spoločnosť RM-Drevo, s.r.o. uchováva a spracováva osobné údaje v súlade s nariadením EÚ 2016/679 o ochrane dát (GDPR) a so zákonom o ochrane osobných údajov č. 18/2018 Z.z.

 

AKÉ OSOBNÉ ÚDAJE OD VÁS ZHROMAŽĎUJEME?

Aby sme vedeli správne určiť Vaše priania a potreby a následne ich aj korektne plniť, potrebujeme od Vás v niektorých prípadoch Vaše osobné údaje. Zozbierané údaje sú následne použité na podporu zákazníckeho vzťahu medzi Vami a spoločnosťou RM-Drevo, s.r.o.. Základným predpokladom na získanie akýchkoľvek informácií je Vaše vyjadrenie súhlasu so spracovaním osobných údajov.

Údaje zbierame od svojich klientov pri kontaktovaní našej spoločnosti zákazníkom resp. pri žiadosti o cenovú ponuku. Ide hlavne o meno a priezvisko, adresatelefónny a e-mailový kontakt. Pri každom kroku sa spoločnosť RM-Drevo, s.r.o. riadi platnou legislatívou a všeobecnými obchodnými podmienkami.

 

PREČO TIETO ÚDAJE POTREBUJEME?

Osobné údaje sú v prvom rade pre vypracovanie cenovej ponuky klientovi a s tým súvisiacu komunikáciu s Vami. Spoločnosť RM-Drevo, s.r.o. sa zároveň zaväzuje, že Vaše osobné údaje nebudú vydané tretím stranám.

 

AKO MÔŽEM ZMENIŤ, AKTUALIZOVAŤ ALEBO ODSTRÁNIŤ SVOJE OSOBNÉ ÚDAJE?

Zákazníci môžu svoje osobné údaje kedykoľvek zmeniť alebo aktualizovať na základe písomnej žiadosti na e-mail Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. . Zároveň, na písomnú žiadosť zákazníka budú osobné údaje z databázy vymazané a spoločnosť RM-Drevo, s.r.o. ich nebude ďalej spracovávať.

 

ČO SÚ COOKIES A AKO ICH VYUŽÍVAME?

Cookie je malý textový súbor, ktorý sa prenáša z webovej stránky a uloží sa vo Vašom počítači alebo vo Vašom mobilnom zariadení. Spoločnosť RM-Drevo, s.r.o. používa cookie súbory (tzv. cookies) s cieľom zlepšiť a zjednodušiť Vašu návštevu na stránke drevopredom.sk. Nepoužívame ich na uloženie Vašich osobných informácií a ani ich neposkytujeme tretím stranám.

Na základe cookies získavame údaje ako je celkový počet zákazníkov a taktiež sa informujeme, či ste už našu stránku navštívili.

Súbory cookies môžete odmietnuť alebo v prípade potreby vymazať. Pokyny, ako to urobiť nájdete v sekcii „Pomocník“ Vášho webového prehliadača.

Tieto stránky používajú cookies.
Niektoré z týchto súborov cookie sú nevyhnutné, zatiaľ čo iné nám pomáhajú zlepšiť vaše skúsenosti poskytnutím prehľadov o tom, ako sa stránky používajú.
Viac informácií Súhlasím Odmietnuť